Bugünün ve Geleceğin

Bugünün ve Geleceğin Teknolojileri

Bilgisayar ve Bilişim Topluluğu olarak 19 Aralık tarihinda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu “Bugünün ve Geleceğin Teknolojileri” adlı kariyer semineri gerçekleştirdik. Toplamda 4 sunum yapıldı. Etkinliğimizin açılış konuşması, Bilgisayar ve Bilişim Topluluğu Başkanı Ayberk Temin açılış konuşmasını yaptı. Topluluğu hakkında konuşma yapıp destek olan Sponsorlara teşekkür etti. Ekibinden bahsetti ve teşekkür konuşmasını yaptı.

Cansu Tekneci-Huawei (HSDTurkey Nedir?): Cansu Hanım Hsdturkey sunumu ile bizlerleydi. Sunumu 30 dakika sürdü ve ardından katılımcıların sorularını aldı.

Emre Savcı-Trendyol(Kariyer Basamakları): Trendyol’da kullanılan teknolojileri anlattı ve kariyerindeki çıkışları nasıl yaşadığını anlatıp, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yener Çiftçi-Huawei (Mobil Uygulamalar): Mobil uygulamaların nasıl geliştirdiğini ve bu uygulamaların günümüzde nasıl yer tuttuğunu anlattı. Katılımcılarımızın sorularını yanıtladı.

Kübra Bilğiç-Huawei(Etkili Linkedln kullanımı): Cv nasıl hazırlanmalı ve iş, staj mülakatlarında ne yapılmalı konusuna değindi. Katılımcıların sorularını yanıtladı. Etkinliğimiz saat 17.00’ de sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2022, Salı