Hentbol

Üniversitelerarası Ünilig Hentbol Bölgesel Lig Müsabakaları

Üniversitemiz ev sahipliğinde 19 -  23 Aralık 2022 tarihleri arasında Üniversiteler arası Ünilig Hentbol Bölgesel Lig Müsabakaları yapıldı. Müsabakalara Kadınlar Grubunda, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Edirne Trakya Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Erkeklerde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Edirne Trakya Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi katılmışlardır. 5 gün süren Müsabakalarda kadınlarda 1.Uludağ Üniversitesi, 2. Trakya Üniversitesi 3.Ege Üniversitesi Erkeklerde 1.Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, 2.Ege Üniversitesi, 3.Uludağ Üniversitesi olmuştur. Bu müsabakalarda ilk 2 ‘ye giren Üniversiteler önümüzdeki aylarda yapılacak olan Süper Lige Yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL müsabakalara katılan üniversite öğrenci ve idari personele katılımları için teşekkür etmiş hayatları boyunca spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunmuş, müsabakalarda görev yapan Üniversite personeline de katkılarından dolayı teşekkür etmiştir. Rektörümüz ayrıca şampiyon olan takımlara kupa ve madalyalarını takdim etmiştir.   

Müsabakaya katılan Takımların antrenör ve idarecileri de başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL’a, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim GÜRER’e, Spor Şube Sorumlusu Ali AKYOL’a ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Aydın ŞENTÜRK’e ilgi, alaka, ev sahipliği ve katkılarından dolayı, emeği geçen tüm Üniversite personeline de destekleri için teşekkür ve minnetlerini bildirmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2022, Pazartesi