Proje Yazma

GeliÅŸtirilmiÅŸ Proje Yazma

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, EÄŸitim ve Kültür TopluluÄŸu 22 Ekim Cumartesi günü Kütahya Gençlik Merkezinde üyelerinin katılımı ile ‘GeliÅŸtirilmiÅŸ Proje Yazma EÄŸitimi’ düzenlemiÅŸtir.

Proje yazmanın ve geliÅŸtirmenin temel noktalarını alan ve fikir geliÅŸtirmeyi konu alan eÄŸitim ‘kültür, bilim ve eÄŸitim’ alanlarından oluÅŸturulmuÅŸtur. EÄŸitimde mentörlük gerçekleÅŸtiren Topluluk BaÅŸkan Vekili Emre BAYLI, Genel Koordinatör Barış YOLCU ve Genel Koordinatör Yardımcısı-Proje Akademisi Koordinatörü Rohat ÖZTÜRK proje bileÅŸenlerini, proje fikrinin ortaya çıkış ve geliÅŸtirilmesine yönelik pratik bir eÄŸitim modülünü 3 alanda katılımcı öÄŸrencilere sunmuÅŸ ve belirlenen alanlarda toplumsal sorunlara yönelik proje fikirleri ve çalışmaları çıkmasını saÄŸlamışlardır.

2.etapta ise katılımcılara Topluluk BaÅŸkanı Abdülmuttalip ÅžAHAN tarafından ana proje bileÅŸenleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar aktarılmış, katılımcı görüÅŸleri dinlenmiÅŸtir. BaÅŸvuru usulüne göre seçilen öÄŸrencilerin olumlu dönüÅŸleri sonucunda eÄŸitim tamamlanmıştır.

 

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, Pazartesi