Matematik

Matematik Seferberliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Matematik Seferberliğine Destek Oldu!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu, Altıntaş Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Zafer İlkokulu ile ortak olarak, Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl için ilan etmiş olduğu Matematik Yılına, Matematik Seferberliği etkinliği ile destek oldu.

Altıntaş Zafer İlkokulunda gerçekleştirilen Matematik Seferberliği etkinliği, ilkokul öğrencileri ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu üye öğrencileri arasında gerçekleştirilen faaliyetlerle tamamlandı. Topluluğun Genel Koordinatörü Barış YOLCU, Genel Sekreteri Aycan YÜCEL ve Eğitim Koordinatörü Hazal SARIYILDIZ’ ın koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte, matematiği öğrenmenin ve yaygınlaştırmanın etkili yöntemleri çocuklara oyunlar şeklinde aktarıldı. 100’den fazla ilkokul öğrencisinin katıldığı etkinlik renkli anlara sahne oldu.

‘MATEMATİK SEFERBERLİĞİNE BİZLERDE DESTEK OLUYORUZ!’

Etkinliğin amaçlarını ve çalışma kapsamını anlatan Barış YOLCU, ‘Topluluk olarak geleceğimizi oluşturan çocuklara özellikle bilimin alt yapısını oluşturan matematiğin renkli yanlarını aktarmak için bizlerde matematik seferberliğine destek oluyoruz’ dedi.

Renkli oyunlar, eğitici etkinlikler ve yüz boyaması ile tamamlanan etkinlik için Okul Müdürü Serdar TAŞOĞLU Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu ekibine desteklerinden ve emeklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, Pazartesi