Sosyal Üniversite

Sosyal Üniversite

Sonbaharın renkleriyle üniversitemiz renklendi,

2022- 2023 Eğitim öğretim yılı coşkuyla başladı kampüste, Mevsimin değişken havası kah yazı yaşatırken kah kışı yaşatıyor şehrimize. Ülkenin dört bir yanından hatta dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerimizin renkli coşkulu görüntüleri renk kattı her yere.

Yeni gelen öğrencilerimizle kaynaşmak ve üniversitemizi tanıtmak adına düzenlenen oryantasyon programı kapsamında bir araya gelen öğrencilerimiz rengarenk görüntülerle kampüsü şenlendirdiler. Ortak ilgi alanlarına sahip öğrenciler bir araya gelip, sosyalleşerek ve ekip içinde becerilerini geliştirerek birçok anlamda kazanım sağlıyorlar. Topluluk etkinliği olan öğrenciler dayanışmayı ve sosyal faydayı tecrübe ederek öğreniyorlar.

DPÜ HOLİFEST ile yüzlerce öğrenci bir araya gelerek eğlenceli zaman geçirdiler. RADYOFEST ile müziğe, dansa ve eğlenceye doydular. Amfi Tiyatroda düzenlenen film gösterimleri ve toplulukların konserleri, Şehit Polisler Vefa Kupası ve daha birçok etkinlik yeni döneme neşeyle başlamamızı sağladı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca ücretsiz olarak sunulan bisiklet kiralama uygulamasına yoğun ilgi gösteren öğrenciler güzel kampüs manzarası eşliğinde bisiklet turu yaptılar.

Üniversitemizin saklı cenneti olan, Göl kenarı öğrencilerimize keyif verirken birçok renkli görüntüye de sebep oldu. Birkaç hafta önce dalları süsleyen yapraklar şimdi toprakları süslemeye başladı. Doğanın muhteşem renkleri öğrencilerimizin varlığıyla daha da coşkulu ve keyifli hale geldi.

Yeni evinize hoşgeldiniz sevgili öğrenciler.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, Pazartesi