Vefa Kupası

Polis Şehitlerine Vefa Kupası Futbol Turnuvası

Vefa Kupası Final Maçı Tamamlandı!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu liderliğinde 12 öğrenci topluluğunun katılımı ile gerçekleştirilen Polis Şehitlerine Vefa Kupası Futbol Turnuvası, İnşaat Topluluğu ve Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu karşılaşması ile son buldu. İnşaat Topluluğunun maçtan galip çıkarak turnuva şampiyonu oldu!

"ŞEHİTLERİMİZİ HER ZAMAN SAYGIYLA ANIYORUZ!"

Müsabakaya ve ödül törenine katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer GAVAS organizasyonu düzenleyen öğrenci topluluğuna teşekkürlerini iletirken, başta polis şehitleri olmak üzere ülkemiz için canını feda eden tüm kahramanları rahmetle andı. Üniversite olarak böylesi hassas bir konuda katılım sağlayan herkesi tebrik eden Prof. Dr. Muammer GAVAS, "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, milli güvenlik başta olmak üzere her alanda canını siper eden Kahraman Polis Teşkilatımıza minnet borçluyuz" dedi. Ödül törenine katılan Kütahya İl Emniyet Müdür Vekili Ali SEMET, güzel bir amaç için bir araya gelen öğrencilerimizi tebrik ederek, mutluluk duyduklarını belirtti. 

Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Fulya TOPÇUOĞLU ÜNAL, topluluk olarak böyle bir organizasyonda liderlik etmenin önemine değinerek, İnşaat Topluluğunu ve tüm katılımcı toplulukları tebrik etti. Ev sahibi topluluk olarak yaşadıkları gururu aktaran Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, anlamlı çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

 

Turnuva galibi İnşaat Topluluğu kupasını ve madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer GAVAS, İl Emniyet Müdür Vekili Ali SEMET, PEKT Danışmanı Prof. Dr. Fulya TOPÇUOĞLU ÜNAL, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim GÜRER ve katılım gösteren Polis Memurlarından alarak, şampiyonluk sonrası galibiyet kutlaması gerçekleştirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, Pazartesi