Müzik Topluluğu Etkinlikleri

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

 MÜZİK TOPLULUĞU GENEL FAALİYET RAPORU

 

NO

ETKİNLİK ADI

ETKİNLİK TARİHİ

ETKİNLİK KONUSU

1

Döneme Merhaba Konseri

20/10/2021

Üniversitemiz Sağlık Kültür Ve Spor Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Müzik Topluluğu, Dans Topluluğu, Tiyatro Topluluğu ile Fotoğrafcılık ve Sinema Topluluğu ortak çalışması sonucunda üniversitemizde geleneksel olarak düzenlenen “Döneme Merhaba Konseri” isimli etkinlik, kampüsümüz içerisinde bulunan Amfi Tiyatroda yüksek katılım ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında film gösterimi, tiyatro ve dans gösterileri ve Pati Grubu konseri gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize öğrencilerin ilgisi yoğun ve katılım çok yüksek olmuştur.

2

18 Mart Orotoryosu

18/03/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür Ve Spor Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile 18 Mart 2022 tarihinde Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde Çanakkale Şehitletimizi anmak ve Milli Mücadeli Ruhunu hatırlamak amacı ile orotoryo çalışması gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerin ve yerel halkın ilgisi yoğun olmuş ve genel katıımcı sayısı 542 kişi olarak belirlenmiştir.

3

1-7 Nisan Kanser Haftası

6/04/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür Ve Spor Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak, 1-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiren Kanser Farkındalık Haftası kapsamında kanser ile mücadelede biz de varız demek için Kampüsümüz içerisinde bulunan tüm Fakülte, Yüksekokul, Enstitü ve İdari Binalarda kansere farkındalık oluşturmak amacı ile kanseri sembolize eden eflatun kurdele dağıtımı gerçekleştirdik.

4

Bahar Konserleri-1

15/04/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde Bahar Konserleri isimli konser serimizin ilk konserini 15 Nisan 2022 Cuma günü yapmış bulunmaktayız. Konserimizde misafir grup olarak Pati Band, misafir sanatçı olarak da Selin Güneş ağırlanmıştır. Konserimize yalnızca öğrenciler katılım sağlayabilmiş ve toplam katılımcı sayısı 4894 olarak belirlenmiştir.

 

5

Aizanoi Antik Kent Gezisi

22/04/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak 22/04/2022 tarihinde Kütahya ili Çavdarhisar ilçesi sınırları içerisinde bulunan Aizanoi Antik Kenti’ne topluluk üyelerimizden 45 kişinin katılımı ile bir kültürel gezi düzenledik. Gezimiz kapsamında Aizanoi Antik Kenti, Antik Amfi Tiyatro, Penkalas Köprüsü ve İlk Borsa Binasını gezip tanıma fırsatımız oldu. Gezimiz kapsamında Aizanoi Antik Kenti içerisinde canlı müzik yaparak ve çöp toplayarak keyifli bir zaman geçirdik.

6

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23/04/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu ve Dans Topluluğu ortak olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ev sahipliğinde kutlamış bulunmaktayız. Kutlamamızda çocukların mutluluğu ön planda tutularak eğlenebilecekleri keyifli bir ortam hazırlanmaya çalışılmıştır. Konserimizi gerçekleştirmemiz için bize gerekli imkanları sağlayan Üniversitemiz Rektörü Sayın Profesör Doktor Kazım Uysal’a, Rektör Yardımcımız Şahmurat Arık’a, Belediye Başkanımız Profesör Doktor Alim Işık’a, Kütahya Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Gözdenur Tilki’ye konserimize gelerek bizi yalnız bırakmayan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Sosyal Tesisler Şube Müdürü Fikret Kabak’a, Öğrenci Konsey Başkanlığımıza, izleyici arkadaşlarımıza ve Milli Mücadelenin en önemli kahramanı GAZİ MUSTAFA KEMAL VE KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞLARINA şükranlarımızı sunuyoruz.

 

7

Havadan Sudan Sohbetler-1

24/04/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu ve Dans Topluluğu ortak olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde Havadan Sudan Sohbetler canlı yayın serimizin ilk yayınını 24 Nisan 2022 Pazar günü topluluğumuzun instagram hesabından yapmış bulunmaktayız. Yayınımızda misafir olarak Kaptan Pilot Meriç Doğukan Öner ve Aşkım Pelin Öner ağırlanmıştır. Yayınımızda toplam katılımcı sayısı 482, anlık en yüksek katılımcı sayısı 63 olarak belirlenmiştir. Yayınımızı gerçekleştirmemiz için bize gerekli imkanları sağlayan Üniversitemiz Rektörü Sayın Profesör Doktor Kazım Uysal’a, Rektör Yardımcımız Şahmurat Arık’a, bizi asla yalnız bırakmayan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı İbrahim Gürer’e, Öğrenci Konsey Başkanlığımıza, yayınımızın sunuculuğunu yapan Seda Tunç ve Meriç Yılmaz’a ve izleyici arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

8

Bahar Konserleri-2

25/04/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu ve Dans Topluluğu ortak olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde Bahar Konserleri isimli konser serimizin ikinci konserini 25 Nisan 2022 Pazartesi günü yapmış bulunmaktayız. Konserimizde misafir grup olarak Enter A Sound ve FA# ağırlanmıştır. Konserimize yalnızca öğrenciler katılım sağlayabilmiş ve toplam katılımcı sayısı 2453 olarak belirlenmiştir. Konserimizi gerçekleştirmemiz için bize gerekli imkanları sağlayan Üniversitemiz Rektörü Sayın Profesör Doktor Kazım Uysal’a, Rektör Yardımcımız Şahmurat Arık’a, konserimize gelerek bizi yalnız bırakmayan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Sosyal Tesisler Şube Müdürü Fikret Kabak’a, İbrahim İnce’ye, Öğrenci Konsey Başkanlığımıza ve izleyici arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

9

Havadan Sudan Sohbetler-2

08/05/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu ve Dans Topluluğu ortak olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde Havadan Sudan Sohbetler canlı yayın serimizin ikinci yayınını 8 Mayıs 2022 Pazar günü topluluğumuzun instagram hesabından yapmış bulunmaktayız. Yayınımızda misafir olarak Kemal Evren ağırlanmıştır. Yayınımızda toplam katılımcı sayısı 385, anlık en yüksek katılımcı sayısı 52 olarak belirlenmiştir. Yayınımızı gerçekleştirmemiz için bize gerekli imkanları sağlayan Üniversitemiz Rektörü Sayın Profesör Doktor Kazım Uysal’a, Rektör Yardımcımız Şahmurat Arık’a, bizi asla yalnız bırakmayan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı İbrahim Gürer’e, Öğrenci Konsey Başkanlığımıza, yayınımızın sunuculuğunu yapan Rümeysa Taşdemir ve Meriç Yılmaz’a ve izleyici arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

10

Zafer Bilim Ve Kültür Şenliği

12-13/05/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak Üniversite yönetimimizin düzenlemiş olduğu Zafer Bilim Ve Kültür Şenliğine canlı müzik etkinliği ile katkıda bulunduk.

11

Borsada Teknik Ve Temel Analiz

16/05/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu ile Kariyer ve Mezun Merkezi  iş birliğiyle 16 Mayıs Pazartesi günü Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonunda "Borsada Teknik ve Temel Analiz" konulu seminerimiz için Marbaş Menkul Kıymetler Anonim Şirketini Marbaş MEnkul Kıymetler Anonim Şirketi’ni ağırladık. Seminerimiz kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu Lisanlı Eğitmenleri Soner Kuru, Cihan Balaman, İrem Özbay ve Simge Cinpir bizlerleydi. Etkinliğimize katılan öğrenci sayısı 372 olarak belirlenmiştir. Desteklerini bizlerden asla esrigemeyen Hüzeyin Feyyaz Ebeoğlugil hocamıza ve Marbaş Menkul Kıymetler Ailesine şükranlarımızı sunuyoruz.

12

Engelsiz Çocuk Şenliği

16/05/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak Engelsiz Hayat Topluluğu’nun 16 Mayıs 2022 Tarihinde Üniversitemiz Germiyan Kampüsünde düzenlemiş olduğu “Engelsiz Çocuk Şenliği” etkinliğinde topluluğumuzda çalışmaları ile yer aldı. Engelsiz Hayat Topluluğunun geleneksel olarak devam ettirdiği etkinlikte topluluğumuzda canlı müzik etkinliği ile katkıda bulunmuştur.

13

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı

18/05/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak FLO Birleşik Mağazacılık Anonim Şirketi’nin destekleri ile Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesinde canlı müzik etkinliği yaparak 19 Mayıs’ı coşkulu bir şekilde kutladık.

14

Pera Bebek İçin Gençlik Festivali

20/05/2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Müzik Topluluğu olarak Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesi içerisinde bulunan amfi tiyatroda SMA Tip 1 Hastası Pera Bebek için düzenlenen etkinliğe canlı müzik ile katkıda bulunduk.

15

Sağlık İçin Spor

23-24/05/22

Proje Eğitim ve Kültür Topluluğunun gerçekleştirmiş olduğu, “Sağlık İçin Spor” etkinliğine voleybol takımımızla katılım gösterdik.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, Çarşamba