Dans Etkinlikleri

ETKİNLİK KONUSU

1.ORYANTASYON

06-07/10/21

Oryantasyon programında amacımız topluluğumuza yeni üyeler edinme ve topluluğumuz tanıtmaktı.Bu programda salsa dans gösterimiz oldu.Üye kayıtlarımız yapıldı ve verimli bir şekilde döneme başladık.

Konser – Tiyatro – Dans – Film Etkinliği

20/10/21

Topluluğumuz Sinema ve Fotoğrafçılık, Tiyatro ve Müzik topluluklarıyla beraber Amfi Tiyatroda beraber görev alıp bachata dansı yaparak katılım sağladık.

KÜTAHYA ALTIN GENÇLİK ÖDÜLLERİ

23/12/21

Topluluğumuz olarak katıldığımız Kütahya Altın Gençlik Ödüllerinde bulunduğumuz kategori kapsamında yarışmaya katılıp, ödülümüzü aldık.

2.ORYANTASYON

22-23/02/22

Oryantasyon programında amacımız topluluğumuza yeni üyeler edinme ve topluluğumuz tanıtmaktı.Üye kayıtlarımız yapıldı.Bachata ve Menengue dansları yaparak etkinlikte yer aldık.

FEF İÇİN BİR ARAYA GELİYORUZ

22/04/22

Fen Edebiyat Fakültesin’de stand açarak, etkinliğe katılım sağlayarak, topluluğumuzu tanıttık.Çeşitli aktiviteler yaparak uğraştığımız alanlardaki dansları sergiledik.

23 Nisan Çocuk Şenliği

23/04/22

Kütahya Belediyesiyle beraber çalışarak gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlikte çocuklarla bir araya geldik.Gelmiş olduğumuz yerde çocuklarla birlikte yüz boyama, çocuk oyunları ve çocuk dansları yaparak etkinliğe katılım sağladık.

2.Bahar Konseri

25/04/22

Müzik Topluluğunun düzenlediği etkinlikte yer alarak kendi alanımızda bachata gösterisi yaparak katılım sağladık.

Zafer Bilim ve Kültür Şenliği

12-13/05/22

Üniversitemizin düzenlemiş olduğu Zafer Bilim ve Kültür Şenliğine katılarak,.Bachata ve K-Pop gösterilerimizi yaptık.

Engelsiz Çocuk Şenliği

16/05/22

Engelsiz Hayat Topluluğunun düzenlemiş olduğu Engelsiz Çocuk Şenliğine katılım gösterdik.Katılmış olduğumuz etkinlikte çocuklarla çeşitli oyunlar oynadık.Çocuklarla birlikte çocuk dansları yaparak eğlenceli vakit geçirdik.

Elada Dans Festivali

18-19/05/22

Bir çok üniversitenin katılım sağladığı Geleneksel Elada Dans Festivali kapsamında, Kütahya Dumplupınar Üniversitesini temsilen katıldık.

Gençlik Festivali

20/05/22

SMA hastası Pera bebek için Münazara, Proje Eğitim ve Kültür, Analitik Düşünce ve Müzik topluluklarıyla bir araya geldik.Amfi tiyatroda gerçekleştirilen etkinlikte, dans gösterileriyle yer aldık

Sağlık İçin Spor

23-24/05/22

Proje Eğitim ve Kültür Topluluğunun Sağlık İçin Spor adı altında düzenlediği voleybol turnuvasında, topluluğumuz olarak katılım sağladık.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, Çarşamba