Mama Kumbarasi ve Sevimli Dostlar

Mama Kumbarası

Üniversitemizin Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Hayvan Haklarını Koruma Topluluğu olarak Patifood sitesinde oluşturduğumuz mama kumbarasını tanıtmak amacı ile el broşürleri hazırlandı ve dağıtımı gerçekleşti. İnternet alışverişi yapar gibi kolaylıkla nereden olursa olsun can dostlarımız için kolayca mama bağış yapabileceğiniz bir kumbaradadır. Şuana kadar bağış yapan herkese ve bağış yapacak herkese canlar adına minnettarız.

Çocuklar İle Sevimli Dostlar

Üniversitemizin Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Hayvan Haklarını Koruma Topluluğu olarak 29 Kasım Cuma günü  Kırdar Bilgiören Koleji ile yaptığımız ortak çalışmada çocukların hayvanlar ile ilgili olan bağını güçlendirip cins hayvanlar konusunda, sirklerdeki kötü olaylar hakkında ve canlara nasıl yaklaşacağımız konusunda bilgilendirmeler yaptık.  Çocuklar ile hayvanları bir araya getirmek bizleri çok mutlu etti. Mama bağışları can dostlarımız için çok yararlı olurken ufak arkadaşlarımız onların yaşam koşullarını görmüş ve bilinçlenmiş oldu. Bizleri kırmayan mama desteğinde bulunan  Kırdar Bilgiören Koleji müdürüne kermeste katkı sağlayan velilerimize duyarlı öğretmenlerimize ve geleceğin hayvanseverlerine minnettarız.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, Pazartesi