Ege Bilişim Zirvesi

Ege Bilişim Zirvesi 2019

Manisa Celal Bayar Üniversitesinin ev sahipliğinde 30 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen Ege Bilişim Zirvesi 2019’ a Ege Bölgesindeki üniversitelerde bilgisayar ve yazılım bölümlerinde okuyan öğrenciler ayrıca bilişim sevdalısı tüm öğrenciler kişisel gelişim ve kariyer planlamalarını yapabilmeleri için sektörün önde gelen kurum ve kişiler ile topluluğumuz üyeleri olarak bir araya geldik.

 Ege Bilişim Zirvesi İstiklal Marşı, Saygı duruşu, açılış konuşmaları ile başlayıp alanlarında uzman hocaların konuşmaları ile devam etti. Konuşmacılar Can ERÇELEBİ – Digitoy Games, Burak Selim ŞENYURT – Doğuş Teknoloji Uzman Yazılım Geliştirici, Serkan BİLGİN – Microsoft Türkiye Eğitim Çözümleri Uzmanı, Dr. Öğr.Üyesi Şebnem ÖZDEMİR – Beykent Üniversitesi-EreTeam-Deep Science Lab, Şakir DOLGUN – LOGO –Program Manager, Prof. Dr. Recep Alp KUT – Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı, Doç. Dr. Deniz KILINÇ – Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı, Doruk FİŞEK – Özgür Yazılım A.Ş, Ali ERKİN – TaleWorlds ENTERTAINMENT’ dı.

            E Spor Topluluğu olarak destek verdiğimiz Ege Bilişim Zirvesi başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olup, yeni kurulan Topluluğumuza zirveye katılan konuşmacılar tarafından destek sözü alınmıştır. Zirve Teşekkür belgelerinin taktimi ve toplu fotoğraf çekimleri ile son bulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, Çarşamba