Radyo Etkinlikleri

Radyo Etkinlikleri

  • 22 Ekim tarihinde Radyofest; bu etkinliği okulumuz amfi tiyatro alanında yapıldı. Saat 17.00 da alanda ekipmanların kurulumuna başladık. Saat 17.00 da etkinlik başladı. Saat 21.00 da etkinlik sona erdi. Yarım saat içine ekipmanları toplayıp alandan ayrıldık. Etkinliği açık alanda gerçekleştirdik. Etkinlik dj performansı ile başlayıp dans ve eğlence ile devam etti. Öğrencilerin memnun ayrıldığı bir festival ile son buldu.
  • 22 Şubat tarihinde Oryantasyonunda Radyo Dumlupınar standımızı sabah saat 10.00 kurduk. Ekip arkadaşlarımızla okulumuz oryantasyonunda yer aldık. Yeni topluluk üyeleri için başvuru kabul ettik. Standımızı saat 17.00 da topladık ve alandan ayrıldık.
  • 14 Nisan- 21 Nisan tarihlerinde Kampüste Show etkinliğinde Sosyoloji Topluluğu, Fotoğrafçılık ve Sinema Topluluğu ile birlikte görev aldık. Bu etkinlikte rolümüz koordinasyon, ses sistemi kurulumu idi.
  • 22 Nisan tarihinde Radyo Dumlupınar stüdyolarında NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral’ı ağırladık. Radyo Dumlupınar Danışmanı Özlem Soyer Zeyrek moderatörlüğünde canlı yayın gerçekleştirildi. Canlı yayın saat 17.00 da gerçekleşti.
  • 24 Nisan tarihinde Proje Eğitim Kültür Topluluğu ile birlikte Motivasyon Tırı yöneticisi Kudret Armağan’ı okulumuz Eğitim Fakültesi mavi salonunda ağırladık. Etkinlik saat 14.00 da başladı. Kudret Armağan’ın konuşması ve interaktif motivasyon alıştırmaları ile davam etti. Etkinlik 17.00 da sona erdi.
  • 12 Mayıs – 13 Mayıs tarihlerinde Zafer Kültür ve Bilim Şenliği’nde Radyo Dumlupınar standımızı kurarak alanda yer aldık. Etkinlik alanına sabah sat 10.00 da gidildi. Stant kuruldu. Şenliği ziyaret protokol üyeleri ile ekibimiz tarafından canlı radyo yayını gerçekleştirdik. Şenliğin iki akşam kapanışını geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Radyofest ile yaptık. Radyofest etkinliği akşam 20.00 da başladı. 21.30 da sona erdi. Ekipmanları toplayıp alandan ayrıldık.
  • 16 Mayıs tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde dj performansı eşliğinde gündüz etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik sabah saat 09.00 da başladı. Saat 15.00 da sona erdi.
  • 17 Mayıs tarihinde TRT Belgesel ‘Gizemli Tarih Serisi Belgeselleri’ yapım ekibini Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda söyleşi için ağırladık. Etkinliğimize yapımcı- yönetmen- senarist Talha Eyüboğlu, uygulayıcı yapımcı Buğra Eyüboğlu, genel koordinatör Kadir Tıraş katıldı. Etkinlik saat 14.00 da başladı. Saat 16.00 da sona erdi. Ekibin hazırlamış olduğu ‘Mimar Sinan’ın Dehası’ belgeseli ilk kez öğrencilerle birlikte salonda izlendi. Söyleşinin ardından belgesel ekibini Radyo Dumlupınar stüdyolarında canlı yayında tekrar ağırladık. Canlı yayın 17.00 da başladı. 18.00 da sona erdi. 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, Çarşamba