Etkinliklerimiz

Kaynaşma Ziyareti

07.12.2018 tarihinde, saat 15:00’de Engelli STK Sakatlar Derneğine SOYADT topluluğu olarak ziyaret düzenlendi. Gönüllü öğrencilerimiz ile dernek üyeleri kaynaştı. Dernek üyeleri ile kahvaltı programı düzenlendi.

 

Otizim Farkındalık

26.10.2018 tarihinde, saat 10:00’da Vahid Paşa Yazma Eserler Kütüphanesinde gerçekleşmiş olan Otizm Vakfının düzenlediği ve Tanap Sosyal ve Çevresel Programının bünyesinde düzenlenen Otizm Farkındalık seminerine SOYADT topluluğu olarak katılım sağladık. Program Prof. Dr. Sezgin Vuran’ın konuşmaları ile başladı Otizm rahatsızlığının içeriğinden bilgiler verildi. Daha sonra Av. Cansu Korkmaz engelli haklarından bahsetti.

 

8 Aralık Etkinliği

08.12.2018 tarihinde, saat 18:00-20:00 arasında Vahit Paşa Yazma Eserler Kütüphanesin de Kütahya Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği etkinlikte ilk olarak Cem Çınar Moderetörlüğünde Otizmli Milli sporcu Muammer Can Demirci ile söyleşi yapıldı. Sonrasında Derse Devam başlıklı konuşması ile Uğur Armutçu’nun konuşması ile devam etti. Etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu. Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu üyeleri olarak destek sağladık.

 

Şehitlik Gezisi

12.11.2018 tarihinde, saat 10:00’da Üniversitemiz Engelsiz Öğrenci Birimi gönüllü öğrencileri, Türkiye Sakatlar Derneği ve Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu üyeleri olarak Engelleri Aşıyoruz proje sloganı ile Dumlupınar Şehitliği ve Zafertepe Anıtına ziyaret düzenlenmiştir.

 

Engelli STK Ziyaretleri

29.10.2018 tarihinde, Kütahya Valiliğince 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Sevgi yolunda yapıldığından aynı gün topluluğumuza stant açma izni verilmemiştir. Bu nedenle 14:00 ile 19:00 saatleri arasında SOYADT topluluğu olarak Altınokta Körler Derneği, Sakatlar Derneği, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği topluluğumuzun gönüllü öğrencileri ile günün anlam ve önemini belirten ziyaretler düzenlenmiştir.

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, Cuma