Bilimsel Araştırma Topluluğu - DUTBAT

 

 

 

 

 

 

Ulusal Bilimsel Araştırma Toplulukları Çalıştayı

          Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (DUTBAT) olarak 2-3-4 Ekim 2015 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğunun (AKDÜBAT) düzenlemiş olduğu Ulusal Bilimsel Araştırma Toplulukları Çalıştayı’na Dönem 2 öğrencilerimizden Ahmet ALPASAR ve Dönem 3 öğrencilerimizden Gökay GENÇKAN katılmıştır.

  

====================

Acil Olgulara Yaklaşım Günleri; Dahili Acillere Yaklaşım

          Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (DUTBAT) olarak 28 Mart 2015 tarihinde Kütahya Hilton Garden Inn’de düzenlemiş olduğumuz ‘Acil Olgulara Yaklaşım Günleri; Dahili Acillere Yaklaşım’ adlı sempozyumu Kütahya ve ilçelerinden acil tıp hekimleri, aile hekimleri, uzman hekimler ve tıp öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

     

====================

16. Tıp Öğrenci Kongresi; Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

          Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (DUTBAT) olarak 27 Şubat – 1 Mart 2015 tarihinde Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğunun (UBİAT) düzenlemiş olduğu ’16. Tıp Öğrenci Kongresi; Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi’ adlı kongreye Dönem 2 öğrencilerimizden Gökay GENÇKAN ve Haydar Selçuk DEMİRAY katılmıştır.

     

====================

               Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (DUTBAT) olarak 25-27 Nisan 2014 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğunun (PAUBAT) düzenlemiş olduğu ‘Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Tıp Öğrenci Kongresi’ adlı kongreye Dönem 3 öğrencilerimizden Abdullah AKKUŞ ve Çağrı ALAN katılmıştır.

   

====================

               Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (DUTBAT) olarak 19-20 Nisan 2014 tarihinde İİBF AMFİ-2 sınıfında düzenlemiş olduğumuz ‘5. Temel İmmünoloji ve Nöroimmünoloji Öğrenci Okulu’ adlı kongre 11 farklı üniversiteden toplam 35 öğretim üyesi ve 150 tıp öğrencisinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

                              

Son Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, Salı