Gençlik ve Spor Bakanlığı Projeleri

Üniversite Sporları Federasyon Başkanlığının 4. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara' da yapıldı. 173 delegeden 132' sinin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporu ve 2015-2016 yılları Tahmini Bütçesi oylandı ve kabul edildi. Üniversitemizi temsilen Besyo Müdürümüz Doç.Dr.Mehmet ACET ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yaşar ÇAKICI katılmışlardır.

Üniversite Sporları Federasyon Başkanlığının 4. Olağan Mali Genel Kurulu 25.10.2014 tarihinde Ankara' da yapıldı.

====================

13-14-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında Adana’da yapılan Türkiye Öğrenci Konseyi İnovasyon ve Liderlik Komisyon toplantılarına Başkan Vekili olarak katılan Üniversitemiz Elektirik Elektronik Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Erdi GEDİK Türkiye Öğrenci Konseyi İstişare Toplantısında; 2013-2014 Akademik yılı genel incelemeleri ve değerlendirilmesine katıldı. 2014-2015 Akademik yılı faaliyet planlaması oluşturularak görev dağılımları da yapıldıktan sonra toplantı sona erdi.

==================================================================================================================

Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı Türkiye Öğrenci Konseyi Yürütme Kurulu olarak 01-02 Mayıs 2014 tarihlerinde Konya’da  gerçekleştirilen toplantımızda 2013-2014 Akademik Yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve bir sonraki yılın faaliyetleri karara bağlanmıştır.

====================

Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı Türkiye Öğrenci Konseyi Yürütme Kurulu olarak 21-22 Nisan 2014 tarihlerinde Çanakkale’de  Çanakkale Valisi Sayın Ahmet ÇINAR başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 57. Alay Vefa Yürüyüşü hakkında gerçekleştirilecek faaliyet hakkında değerlendirmeler yapılmıştır.

====================

Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı Türkiye Öğrenci Konseyi Yürütme Kurulu olarak 15-16 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul’da  gerçekleştirilen toplantımızda aylık bilgilendirme ve bir sonraki ay yapılacak faaliyetlerin kararı verilmiştir.

5-6 Mart 2014 İstanbul Programı
          İstanbul 4. Levent'de bulunan Türkiye Öğrenci Konseyi İstanbul Ofisi Türkiye Gençlik Hareketi Merkezi Ofisinde 5 Mart 2014 günü saat 15:00 gibi başlayan toplantıda genel olarak,

Yarının Liderleri Projesi uygulayışı ve diğer yönleri görüşüldü.

Yarının liderleri Projesinin yanı sıra Türkiye Öğrenci Konseyinin sorumluluk alanına giren konular istişare edilip gerekli makamlara iletilmek üzere karara bağlandı.

11-12 Mart 2014 Ankara Programı
            İki gün boyunca Çanakkale 57. Alay Vefa Yürüyüşü ve 22 Mart 2014 tarihinde YÖK'te gerçekleştirilen Yarının Liderleri Projesi Lansman Programı için toplantılar gerçekleştirildi.

Bu toplantılar sırasıyla;

Gençlik Spor Bakanlığı yetkilileri ve Yüksek Öğretim Kurulu yetkilileri ile yukarıda adı geçen konular üzerinde görüşmeler yapıldı.

14. YARININ LİDERLERİ PROJESİ MARMARA BÖLGESİ ZİRVESİ

Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu tarafından desteklenen Yarının Liderleri projesi kapsamında lider adaylarımız;Sağlık Eski Bakanı Prof.Dr.Recep AKDAĞ ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Gökhan ÇETİNSAYA ile 16 Şubat Cumartesi günü  İstanbul’da Üsküdar Gençlik Merkezi’nde biraraya geldiler.

Yarının Liderleri eğitim programı çerçevesinde etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Türkiye Öğrenci Konseyi olarak bu başarılı projenin sürdürülebilirliği ve etkisi adına bölgesel yapılan programlardan biri olan ve bugün gerçekleştirilen Marmara Bölge toplatısı başarı ile tamamlandı. Öğrencilerimizin yüksek verim aldığı ve dolu dolu konuşma ve karşılıklı soru cevapların olduğun programımızda başarısı ile kendinden söz ettirmiş konuklarımız vardı.

İlk oturumumuzda yeni görevinden ayrılan Sağlık Bakanımız Prof.Dr.Recep AKDAĞ'ı dinledik. Öğrencilerin sorunlarını tek tek dinledi ve öğleden sonra Türkiye Öğrenci Konseyi Yürütme Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Sonraki oturumda ise YÖK Başkanımız Prof.Dr.Gökhan ÇETİNSAYA'yı dinledik. Konuşmalarında ayrıca Yeni YÖK Yasa Taslağı'na değindi ve çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Verimli geçen günün ardından programımız sona erdi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da tüm gün öğrencilerle birlikte olarak projenin öneminden bahsedip gereken desteği vereceklerini bildirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Üniversitemizde 29 Mart 2013 tarihinde düzenlemiş olduğu yıldızlar voleybol turnuvası.

====================

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Faaliyetler kapsamında Liselerarası Hentbol Müsabakalarını Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda 07-11 Ocak 2013 tarihleri arasında yapmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, Pazartesi