Engelsiz Senligi

Engelsiz Sonbahar Şenliği

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu ve Büyüdüm Çocuk Oldum Topluluğu ile Engelsiz Sonbahar Şenliği 25 Ekim 2019 tarihinde organize edilmiştir.

Şenliğimiz tırmanma duvarı önünde hazırlıklarımız ile başladı. Daha sonra alana gelen Şair Şeyhi İlkokulu, Şehitler İlkokulu öğrencileri ile birlikte bedestende gönüllü öğrenciler eşliğinde yemek yenildi. Yemeğin ardından öğrenciler alana getirildi ve alanda görevli öğrenciler eşliğinde tırmanma duvarı önündeki alanda açtığımız oyun stantlarında oyun oynayarak eğlendiler.

Otizm derneğinden gelen 15 otizmli  kardeşimiz alana geldikten sonra onları da gönüllü arkadaşlar eşliğinde bedesten de yemek yemeye götürdük. Yemeğin ardından otizmli öğrencileri de alana getirdikten sonra gönüllü öğrenciler ve tüm öğrencilerle beraber alanda “top taşıma”, “su yolu”, “çember oyunu”, “yüz boyama”, gelen öğrencilerin el basmasıyla yapılan “farkındalık köşesi” vb etkinliklerle gönüllü öğrenciler ve gelen kardeşlerimizle eğlenceli karelere vesile oldular.

Etkinliğimiz uçurtma dağtımı, dağıtılan uçurtmaların alanda uçurulması ve en son tırmanma duvarı önünde birlikte fotoğraf çekimi ile sona erdi.   

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, Cuma