Engelsiz

Engelsiz Youtuber

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu olarak 30.10.2019 tarihinde 14.00-16.00 saatleri arasında İ.İ.B.F Amfi 2 salonunda etkinliğimizi gerçekleştiridik.

Etkinliğimizin öncesinde misafirimiz Serhat Erönal DPÜ Radyoya  konuk olup  kendi yaşam tecrübelerinden ve Engelsiz Öğrenci Biriminin faliyetlerinden bahsetti.Radyo programından sonra birim kordinatörümüz Ali Osman Altınay eşliğinde Amfi 2 salonuna giriş yaptı.Etkinliğimiz topluluk başkanı Ömer Duman’ın açılış konuşması ve Serhat Erönal hakkında kısa bir bilgi vermesiyle başladı. Daha sonra konuşması için sahneye davet edilen misafirimiz konuşmasına başladı.

Konuşmalarında kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren Serhat Erönal  hayatında yaşadığı zorlukları, bu zorluklara karşı nasıl mücadele ettiğini ve engelin hayatta engel olmadığını kendi yaşam tecrübeleriyle salonda bulunan öğrencilere anlattı. Etkinliğimiz engelsiz yotuber Serhat Erönal’a plaket ve teşekkür belgesinin takdimi ve  “ASLA PES ETME”  sloganının hep beraber söylenmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, Cuma