Empati

Empati Ligi Basketbol Mücadelesi

28-30 Nisan tarihleri arasında Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu (SOYADT) olarak 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Engelli Öğrenci Birimi’nin düzenleyip koordine ettiği “EMPATİ LİGİ BASKETBOL” maçlarına katılım sağladık.          

 6 takımdan oluşan Empati Ligi önceden ayarlanan fikstürde belirlenen maçlarla başladı. 28 Nisan saat 19.00 da Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda açılış mücadelesi SOYADT ve Matematik Topluluğu ile yapılan ilk maçla başladı. Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu olarak ikinci gün ligin favorisi Umut Spor Engelli Basketbol Takımı ile karşılaştık. Üç gün süren lig mücadelesi 30 Nisan 2019 da Umut Spor Engelli Basketbol Takımı ve Engelsiz Öğrenci Birimi Basketbol Takımı arasındaki final karşılaşmasıyla sona erdi.  Karşılaşmayı Umut Spor Engelli Basketbol Takımı güzel ve eğlenceli bir maçla kazandı.

Kupa ve madalya töreni, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde sayın valimiz Dr. Ömer TORAMAN’ ın konuşmasıyla başladı. Diğer konuşmacıların konuşmalarının ardından Empati Ligi’nde başarı sağlayan takımlara ödül törenine geçildi. Empati Liginin birincisi olan Umut Spor Engelli Basketbol Takımı’na kupa ve madalyalarını sayın rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören takdim etti.   Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu Basketbol Takımının madalyalarını ise sayın rektör yardımcımız Prof. Dr. Kaan ERARSLAN takdim etti. Tören lige katılan gönüllü takımların toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, Salı